Veel mensen hebben er al een lange tijd naar uitgekeken: de wintersport. Het is bijna weer zover, we vertrekken bepakt en bezakt richting de witte bergen om samen met onze vrienden en/of familie te genieten van een heerlijke, sportieve vakantie. Wanneer je op wintersport gaat is je reisset niet geheel onbelangrijk. Welke koffers of tassen zijn nu het meest geschikt? Je leest het beste advies in deze blog.

Reizen naar je bestemming

Voordat je een reisset uitkiest, is het natuurlijk verstandig om na te gaan hoe je bij je bestemming komt. Je kunt je koffer of reistas vervolgens aanpassen aan je type vervoer. Ga je met het vliegtuig, dan zal je handbagage mee kunnen nemen. Echter kan je ook al je spullen in een grote, degelijke koffer pakken. Sommige mensen vinden het ook prettig om een skirugtas mee te nemen tijdens het skiën, zodat je al je spullen dicht bij de hand hebt. Afhankelijk van je voorkeur(en) kan je een keuze maken of en welke koffer of tas jij meeneemt op vakantie.

Geschikte koffers

Geschikte koffers voor op wintersport zijn onder andere de Firelite koffers van Samsonite. Ten eerste hebben deze koffers prachtige, felle kleuren en een mooi design. Daarnaast zijn de koffers, waar Samsonite ook om bekend staat, zeer licht in gewicht. Hierdoor kan je gemakkelijk met de koffer van de ene naar de andere bestemming komen. Doordat de koffers gemaakt zijn van schok- en krasbestendige materialen kan deze moeiteloos tegen zware schokken. En om het allemaal nog mooier te maken beschikken deze koffers ook nog eens over handige lichtgewicht wielen en een uitschuifbare trekstang. Een zeer praktisch model dus.

Echter zijn er ook nog veel andere Samsonite koffers die uitermate geschikt zijn voor op wintersport. Samsonite is marktleider: het merk wil telkens vernieuwen en topkwaliteit leveren. Je spullen binnenin zijn goed beschermd met een koffer van Samsonite en bovendien kan je een stylish koffer uitkiezen die aansluit op je smaak. Daarnaast zijn er ook bijpassende tassen en reisaccessoires beschikbaar.

Ga jij nog op wintersport en ben je nog op zoek naar een mooie (Samsonite) koffer of tas van topkwaliteit? Bekijk dan eens het assortiment van Van Beek Lederwaren. Zij zijn vanaf begin jaren ’70 Samsonite dealer en kunnen je elk moment voorzien van het allerbeste advies over de mooiste en meest praktische koffers.