Ja, dat is logisch. Je auto laat je thuis of beter gezegd, die laat je achter op Schiphol. Op Schiphol zijn er verschillende parkeermogelijkheden waar je voordelig en veilig je voertuig kan onderbrengen.

Veilig parkeren tijdens je reis

Op Schiphol zijn er verschillende parkeerdiensten die jouw auto halen en brengen naar een parkeerlocatie. Tevens is het mogelijk om zelf je auto weg te brengen en je wordt vervolgens met een shuttlebus naar je vertrekhal gebracht. De mogelijkheden zijn eindeloos en de service is optimaal.

Maar waarom parkeren op Schiphol?

Het heeft zijn voordelen. Als je op reis gaat wil je graag met je eigen vervoersmiddel naar Schiphol en deze wil je graag op een veilige locatie onderbrengen. En wanneer je terug komt van vakantie, staat de chauffeur met je auto bij de aankomsthal. Hoe handig is dat?! Daarnaast ben je niet veel geld kwijt aan dure taxiritten.

Voor wie is het bestemd?

Voor alle vakantiegangers van Nederland. Voor gezinnen, alleen-reizigers of groepen personen die langer dan een dag hun auto of bus veilig willen parkeren.

De eisen van parkeerdiensten

Wees voorzichtig bij het selecteren van een parkeerdienst. Er zijn vele aanbieders waardoor je geen juiste keuze kan maken. De parkeerdienst moet aan de volgende eisen voldoen:

– de parkeerlocatie moet veilig en betrouwbaar zijn

– constante bewaking

– overdekte parkeergelegenheden aanbieden

– professionele en ervaren chauffeurs

– goede prijs en kwaliteits- verhouding

– online reservering mogelijk

Het is echt van belang dat de parkingdienst voorzien is van een geïnstalleerd beveiligingssysteem en dag en nacht bewaakt is door werknemer(s). Goed beveiligde parkeerterreinen ogen betrouwbaar en deskundig.

Je kunt zorgeloos en eenvoudig op zomervakantie gaan!

Amerikaanse concept op Schiphol

Er zijn vele parkeer services, zoals shuttle parking, valet parking, kort en lang parkeren, frequent parkeren en zakelijk parkeren. Het meest bijzondere is het schiphol valet parking. Dit is concept is afkomstig van de Amerikaanse parkeer cultuur, waarbij bij aankomst je auto wordt opgewacht door een chauffeur en op een locatie wordt geparkeerd. Hierbij geef je je sleutel af. Aan het einde van de avond staat je auto bij ingang klaar om weer te vertrekken. De chauffeur levert de auto af en geef hierbij de sleutels terug.

Dit concept wordt ook toegepast op Schiphol. Valet parkeren is een populaire dienst en is zeer voordelig.

Op vakantie gaan en gebruikmaken van valet parking is echt relaxen!