Naar de luchthaven met de auto en de parkeeropties

Zodra de vlucht, accommodatie en activiteiten zijn geboekt komt het volgende punt. Hoe gaat u naar Schiphol? Wanneer u met kinderen reist, jong of oud, is het zeker fijn om met de auto naar de luchthaven te rijden. Een voordeel is bijvoorbeeld dat het veel minder gedoe is met de bagage. Denkt u er maar eens aan hoe het is om met het hele gezin de trein in te gaan. Dan moet natuurlijk alle bagage mee. Bij een langere reis neem je al gauw grotere koffers en tassen mee. Deze moeten allemaal mee de trein in, waar het nog weleens druk kan zijn afhankelijk van de tijd wanneer u op de luchthaven moet zijn.

Het meenemen van al uw bagage is dus een stuk makkelijker wanneer u met de auto reist. Maar wat dacht u van het reizen met jonge kinderen. Voor veel ouders is dit toch wel een uitdaging. Want hoe vermaak je die kleine nou tijdens een vlucht van vier uur? Uiteraard kun je een hoop leuke speeltjes meenemen of bijvoorbeeld apps voor kinderen installeren op uw tablet of smartphone. Om de gehele reis van thuis tot vakantiebestemming een stuk comfortabeler te maken kunt u een hoop reistijd besparen door te vliegen. Als u met de auto naar die populaire bestemming in Spanje of Frankrijk rijdt bent u toch een stuk langer onderweg.

Luchthaven Schiphol is goed bereikbaar vanuit heel Nederland. Door met de auto te gaan wint u een hoop reistijd. Dit scheelt erg voor de kinderen. Daarnaast voelt de eigen auto natuurlijk vertrouwd. Wanneer u ervoor kiest om met de auto naar Schiphol te gaan vraagt u zich natuurlijk af waar u de auto veilig en voordelig kunt parkeren. Dat is logisch want er zijn een hoop opties. Juist doordat er veel aanbieders zijn is het steeds makkelijker om een goede deal te vinden voor lang parkeren op Schiphol. De prijzen voor parkeren rondom Schiphol zijn volledig afhankelijk van de datum, wanneer u reserveert en de service. Wilt u alvast vergelijken wat u ongeveer kwijt bent om uw auto te parkeren tijdens een van de volgende schoolvakanties? Gebruik de prijsvergelijkingsmodule van 247ParkerenSchiphol. Hier kunt u ook direct reserveren.

Handige tips parkeren bij het vliegveld

Er zijn tegenwoordig talloze aanbieders van parkeerplaatsen rondom Schiphol. Dat maakt het voor u nog makkelijker om een goeie deal te vinden. Kiest u bijvoorbeeld voor een overdekte parkeergarage of maakt u gebruik van de luxe valet service? Om een goede deal te vinden betreft parkeren tijdens uw volgende reis met de kinderen hebben wij 3 handige tips.

  • Check de parkeermogelijkheden
  • Vergelijk de prijzen
  • Reserveer online

De parkeermogelijkheden zijn onwijs divers. Zo kunt u kiezen voor parkeren op een groot terrein op zo’n 15 minuten van de luchthaven. Na het parkeren van uw auto kunt u met het gratis shuttlebus naar de vertrekhal. Kiest u liever voor een overdekte parkeergarage? Ook dat is mogelijk. Bij veel aanbieders kunt u tegenwoordig ook uw auto elektrisch opladen. Wel zo fijn dat deze weer netjes met een volle accu voor u klaarstaat bij terugkomst van uw reis. Of wat dacht u van het laten wassen van de auto. Zo komt u terug van uw vakantie, is de auto netjes schoon en kunt u weer representatief naar uw werk.

Heeft u een vroege vlucht en wilt u niet ’s ochtends vroeg of zelfs ’s nachts al naar Schiphol rijden? U kunt ook gebruik maken van de zogenaamde Park Sleep And Fly service. Zo begint de vakantie voor de kinderen zelfs al een dagje eerder en kunnen jullie in een hotel slapen vlakbij de luchthaven. Het voordeel is dat u gelijk de auto kunt parkeren en deze gedurende uw vakantie op dit terrein blijft staan.

Zodra u weet welke service het meest aansluit bij uw wensen kunt u de prijzen gaan vergelijken. Als u eenmaal een voordelige deal heeft gevonden kunt u online reserveren. Het voordeel hiervan is dat het vaak een stuk goedkoper is dan wanneer u het op locatie betaald. Met vooraf reserveren behaalt u dus een hoop voordeel en weet u op tijd waar u aan toe bent.