Doe eens gek en huur met uw favoriete gezelschap een vakantiehuis in Frankrijk. Frankrijk is één van de grootste landen van Europa. Voor meer dan de helft grenst het aan zee, het overige deel van Frankrijk grenst maar liefst aan zes landen; Spanje, Italië, Zwitserland, België, Luxemburg en Duitsland. De staten Andorra en Monaco grenzen ook aan Frankrijk.

Frankrijk is een populaire vakantiebestemming, waardoor er dan ook vele vakantiehuizen te huur zijn. De Franse kust trekt ieder jaar veel vakantiegangers, zowel aan de Atlantische kust als aan de Middellandse Zee. Het binnenland is ook populair, vanwege de vele meren en rivieren. U kunt in Frankrijk terecht voor een culturele-, strand- of actieve vakantie. Vooral in de wintermaanden zijn de Franse Alpen erg populair en bevinden de toeristen zich hoofdzakelijk in de wintersportgebieden zoals La Plagne, Les Deux Alpes, Val Thorens en Tignes. In de zomerperiode trekken vele toeristen naar de Franse Atlantische Kust en de Middellandse Zeekust voor een strandvakantie. Ook voor mensen die niet van het strand of wintersport houden, heeft Frankrijk genoeg te bieden. Er zijn genoeg historische steden in Frankrijk, zoals Parijs en Bordeaux, die zeker een bezichtiging waard zijn.

De vakantiehuizen in Frankrijk zijn vaak van alle gemakken en luxe voorzien. In sommige gevallen beschikken de Franse vakantiehuizen over een sauna of jacuzzi of zelfs over een privé zwembad of tennisbaan. In de buurt van de vakantiehuizen is er vaak genoeg te beleven; ga naar het strand, sla een balletje op de plaatselijke tennisbaan, maak een fietstocht door de  prachtige omgeving of ga heerlijk golfen.

Van plan om binnenkort naar Frankrijk op vakantie te gaan? Neem dan eens een kijkje bij Vakantiewoning.org en bekijk het uitgebreide aanbod aan vakantiewoningen in Frankrijk. Alvast een schitterende vakantie toegewenst!