Het gevoel van vrijheid: dat koop je met de interrail pas. Met deze interrrailpas kan je onbeperkt door één of meerdere landen reizen met de trein. Het werkt als volgt: je schaft eenmalig de pas aan en kan daarna heerlijk genieten van de treinritten in de landen van je keuze. Interrailen wordt steeds populairder, stap ook op de trein en koop een pas!

Ik weet nog goed toen ik mijn laatste rondreis boekte: ik verzamelde heel veel informatie van allerlei boeken en websites, combineerde deze met informatie uit reisgidsen en vergeleek al deze gegevens met de routes en beschrijvingen van de verschillende reisgidsen. Zo ben ik vele avonden en dagen bezig geweest. Ik heb zelfs een landkaart van de bestemming uitgeprint en heb met kleurtjes de routes van de rondreisaanbieders ingetekend. Was er maar een site die het vergelijken van rondreizen makkelijker maakte. Korte impressies en goedkope reismogelijkheden staan op sites als citytripje.nl. Hier ook globaal een indruk van de diverse bezienswaardigheden in New York, Parijs en Berlijn.

De nieuwe website ReisOase.nl doet precies dit: het vergelijkt de rondreizen van de verschillende reisorganisaties en toont dit in één duidelijk overzicht. Wil je minimaal 3 weken weg? Vul het gewoon in. Kan je vanwege werk alleen binnen een bepaalde periode? Vul je data in en ReisOase toont je alleen de rondreizen die voor jou relevant zijn. Kortom: zoek in één keer wat mij toentertijd dagen werk heeft gekost!

Wil je de aanbieders van reizen vergelijken? Bezoek dan ReisOrakel.nl. Deze website bevat een overzicht van vrijwel alle reisorganisaties en vele mensen hebben hun ervaringen met deze organisaties achter gelaten. Op deze manier kan je voordat je je reis boekt al zien of de reisorganisatie de zaken goed op orde heeft of dat er toch veel klachten zijn.

Het succes van Benidorm is voor een groot deel te danken aan de prachtige goudstranden. Het strand van 6 kilometer loopt van Levan tot Poniente. Het zeewater is zeer schoon. Doordat het strand constant wordt bewaakt door badmeesters, kunnen uw kinderen veilig zwemmen in de zee. Daarnaast kun je tijdens je vakantie hier ook watersporten.