Hou je van extreme sporten? Dan ben je natuurlijk ook wel bekende met action cams zoals de bekende GoPro. Deze kleine camera kun je eenvoudige op je lichaam monteren en hierme kun je fantastische beelden schieten die je aan de wereld kunt laten zien, door ze bijvoorbeel d te uploaden op je Instagram account. Echter kun je nu ook op nieuwe manieren nog gavere beelden schieten

Drones zijn de toekomst

Op zoek naar een nieuwe manier om vette foto’s te maken? Check dan eens de nieuwe drones van DJI. Met deze toffe drone skun je in maarliefst 4k opnamekwaliteit opnamen maken waardoor jij de allerbeste beeldkwaliteit hebt en de beste video’s om te showen. We zien dat door de steeds lagere prijzen en betere functies drones toegankelijker worden voor een groter publiek. Hierdoor zul je de komende jaren steeds meer drones gaan zien in het dagelijks leven.

Combineer je drone met een actioncam

Of drones de actioncam volledig gaan vervangen is nog maar de vraag. Drones en actioncams kunnen tegenwoordig namelijk ook prima samengaan. Zo is onlangs de GoPro Karma drone uitgebracht, en deze drone combineert het vliegen van een drone met de nieuwe GoPro Hero 5. Zo kun je de camera namelijk uit de de drone halen en vervolgens gebruiken om normale foto’s te maken. Dit is natuurlijk een erg toffe functie, want zo hoef je geen aparte dronete kopen als je al in het bezit van een nieuwe GoPro bent.

Altijd even de prijs vergelijken

Wil je zelf een drone of actioncam kopen? Vergeet dan niet om altijd even de prijzen per shop te vergelijken. Het is immers geen goedkope aankoop, en met een klein beetje speurwerk kun je vaak toch al zo’n kleine 100 euro besparen op een grote aankoop.

Veel plezier met jou volgende avontuur, en vergeet de foto’s niet te delen!