Ballonvaren Amersfoort: 100% een unieke ervaring voor jong én oud

Enthousiast geworden over ballonvaren over Amersfoort? Bekijk onze website of neem contact op met onze klantenservice!

Wil jij een gevarieerde ballonvaart? Houd jij van architectuur, natuur én adrenaline? Dan is een ballonvaren over Amersfoort voor jou het allerbeste uitje. Wij durven jou te garanderen dat dit 100% een unieke ervaring wordt. Voor jong én oud. Zelfs als het niet je allereerste ballonvlucht is! Durf jij het aan?

 

Ballonvaren klinkt misschien spannend, maar er is niets om angstig voor te zijn. Om jou 100% een unieke ervaring te bezorgen, heeft het team van Greetzz Ballonvluchten 3 zekerheden voor jou vastgesteld. Zo kun jij optimaal genieten van deze adembenemende ervaring.

 

#1 Onze piloten zijn ervaren en nemen altijd met jou de veiligheidsbriefing door

Onze piloten zijn erg ervaren en volgen jaarlijks cursussen en bijscholingen. Zodat we met z’n allen de veiligheid ten alle tijden kunnen garanderen. Dat vind jij niet alleen belangrijk, maar wij ook! Daarnaast zijn er een aantal punten waar jij rekening mee kunt houden. Zo is roken verboden en je mag geen gevaarlijke goederen meenemen. Net zoals tassen en rugzakken. Deze worden bemand door de grondcrew van Greetzz.

 

#2 Ballonvaren over Amersfoort en hoogtevrees? Jazeker!

Soms varen we wel tot 2000 meter hoogte. Dat klinkt natuurlijk heel erg spannend. Maar in een luchtballon is het veilig. Maar we hebben ook onze manden zo comfortabel mogelijk gemaakt. Zo is de rand extra hoog en zijn de manden 40% groter dan andere manden. Hierdoor kun je met een gerust hart genieten van de horizon. En hoogtevrees? Onderzoek én ervaring wijst uit dat je hier in een luchtballon geen last van hebt, omdat we geen contact met de grond hebben. En dat maakt nét het verschil!

 

#3 Ballonvaren is voor iedereen!

Absoluut! Leeftijd speelt bijvoorbeeld echt geen rol. Onze oudste passagier was zelfs 94 jaar. En daar waren we best een beetje trots op. Daarnaast zijn kinderen altijd welkom. Wel adviseren we een minimale lengte van 1 meter 20. Anders wordt over de rand kijken wel erg lastig. En dat maakt een ballonvaart nét zo leuk 😉 Zwanger? Dan is het misschien even te wachten. Niet omdat het niet kan, maar omdat we eventuele risico’s zoveel mogelijk willen vermijden.

 

Heb jij een medische aandoening en wil je controleren of jij mee kunt met ballonvaren over Amersfoort? Neem dan even contact op met onze klantenservice. We bekijken graag de opties!