Heb je de smaak te pakken gekregen deze zomer en wil je aankomende herfstvakantie ook graag met vakantie? Misschien wil je naar een bepaalde bestemming en kan je daarheen niet de juiste lijnvlucht vinden, of misschien wil je gewoon wat extra luxe en privacy met je familie. Dit zijn de 4 redenen waarom je deze herfstvakantie een privé jet moet huren om te vliegen naar je vakantiebestemming.

1. Bepaal je eigen vlucht
Wil je graag naar een bepaalde luchthaven vliegen, maar gaan daar nauwelijks lijnvluchten naartoe? Of vertrekken ze op een voor jou niet gunstige tijd? Als je een privé jet huurt, bepaal je zelf vanaf welke luchthaven je vertrekt en waar je naartoe vliegt. Ook naar kleinere luchthavens vlieg je gemakkelijk naartoe. Wil je graag op een bepaalde tijd aankomen of vertrekken? Boek een privé vlucht en bepaal je eigen vliegtijden.

2. Neem je hele familie mee
Natuurlijk kan je helemaal alleen vliegen naar je gewenste bestemming in de herfstvakantie. Maar ook als je graag met gezelschap reist, huur je een privé jet. Er is plaats voor je familie, die je wil meenemen op vakantie. Met je familie geniet je van heerlijke privacy, aangezien je je privé jet met niemand hoeft te delen. Er zitten geen vreemde mensen aan boord, de jet is echt helemaal van jou.

3. Verlies geen tijd op de luchthaven
Vind je het vervelend om lang te wachten op de luchthaven? Als je een privé jet huurt, hoef je slechts een half uur voor vertrek op de luchthaven te zijn. Als er op de gekozen luchthaven ook lijnvluchten vertrekken, ga je via een aparte ruimte door de veiligheidscontrole. Je hoeft niet in de reguliere rijen aan te sluiten. Hierdoor win je veel tijd en hoef je niet lang te wachten, voordat je vlucht vertrekt.

4. Geniet van extra luxe
Houd je van wat extra luxe? Dan is een privé jet echt iets voor jou. In het vliegtuig heb je veel ruimte voor jezelf en zit je op heerlijke stoelen. Wil je graag iets eten tijdens je vlucht? Vaak kan je van te voren aangeven wat je wil eten. Er wordt dan gezorgd dat dit geserveerd wordt tijdens je vlucht. Je krijgt dus niet te maken met smaakloos vliegtuigeten. Na het eten heb je de mogelijkheid om een film te kijken en lekker te ontspannen voordat je aankomt op je bestemming.